март 29, 2024

Бориса Тютюнджиева се ошишка ужасно (Нова снимка без фотошоп)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-se-oshishka-uzhasno-nova-snimka-bez-fotoshop/144230 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева се ошишка ужасно (Нова снимка без фотошоп)

Бориса Тютюнджиева е заприличала на леличка, ужасени са феновете на моделката

Бориса Тютюнджиева се ошишка брутално. Моделката, която има самочувствие на една от най-красивите жени в България, е заприличала на леличка, коментират ужасени фенове. От Kliuki.net успяхме да намерим неизвестна снимка на моделката от посещението й при фризьора от преди една-две седмици. На кадъра, който е без капчица фотошоп, се вижда как изглежда Бориса Тютюнджиева в действителност в момента. А именно огромна.

[caption id="attachment_77429" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютнджиева напълня брутално Бориса Тютнджиева напълня брутално[/caption]

Главата на моделката изглежда двойна и очите й направо не се забелязват, втрещени са форумци. Въобще, Бориса Тютюнджиева не прилича на себе си и на финото момиче от преди няколко години, което успя да завърти главата на Ники Михайлов и да го накара да изневери на Николета Лозанова. Любопитното обаче е защо Бориса Тютюнджиева се е занемарила до такава степен, че да позволи да напълнее така брутално?

Моделката категорично отрече слуховете, че е бременна, което означава, че просто се е отпуснала и е зарязала тренировките. Както знаете, наблюдателни зрители забелязаха още в Къртицата, че брюнетката качва доста упорито килограми по време на престоя си в шоуто. "Явно я смързява да тренира", смеят се форумци.

Вижте и вие скорошната снимка на Бориса Тютюнджиева и преценете сами доколко се е ошишкала звездата.