юни 08, 2023

Бориса Тютюнджиева в сълзи след победата над Емил Русев! Театър ли е?

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-v-salzi-sled-pobedata-nad-emil-rusev-teatar-li-e/143453 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева в сълзи след победата над Емил Русев! Театър ли е?

Бориса Тютюнджиева лее сълзи, след напускането на Емил Русев, но дали е откровена?

Бориса Тютюнджиева лее сълзи след напускането на Емил Русев. Манекенката буквално си изплака очите на теста снощи, след като самата тя го извади от играта. В момента, в който разбра, че е спечелила двубоя Бориса се разплака. Чак зрителите започнаха съжаляват манекенката, че е останала в играта.

Според други обаче всичко това е просто театър. „Сълзите на Бориса Тютюнджиева са за любимец на публиката, не заради Емо Русев“, „Сега вече ще се бори за победител наравно с Пушката и Косъма“, коментират други. Не е тайна, че волейболиста и актьора са всеобщи любимци и фаворити за първото място.

[caption id="attachment_68653" align="aligncenter" width="300"]Бориса Тютюнджиева в сълзи след победата над Емил Русев Бориса Тютюнджиева в сълзи след победата над Емил Русев[/caption]

Трети обаче смятат, че сълзите на Бориса са истински. „Ех, тези жени не могат един мъж да разделят“, „Като толкова тъгува по него, да беше изгубила състезанието“, коментират философски те.

[caption id="attachment_68654" align="aligncenter" width="300"]Манекенката не издържа Манекенката не издържа[/caption]

„Бориса играе театър, опитва се да печели симпатии“, категорични са друга част от зрителите. Според тях манекенката иска само едно–да спечели публиката на своя страна на финал.

[caption id="attachment_68655" align="aligncenter" width="300"]Зрителите смятат, че сълзите са само театър Зрителите смятат, че сълзите са само театър[/caption]

Засега Бориса Тютюнджиева не се радва на особени симпатии от страна на публиката, въпреки че е сред най-добрите в играта. А дали ще спечели първото място предстои да видим.