април 19, 2024

Бориса в Къртицата разбива с гримаси – виж 8 смешни снимки!

https://kliuki.net/kliuki/borisa-v-karticata-razbiva-s-grimasi-vizh-8-smeshni-snimki/143456 Kliuki.net
Бориса в Къртицата разбива с гримаси – виж 8 смешни снимки!

Бориса в Къртицата разбива със странните си гримаси, които вече се взимат на подбив в мрежата

Бориса в Къртицата разбива с гримаси!

Kliuki.net публикува забавна галерия, която е предмет на оживени коментари в мрежата.

[caption id="attachment_68683" align="alignright" width="300"]Бориса в Къртицата Бориса в Къртицата - майсторка на смешните гримаси[/caption]

Бориса Тютюнджиева има изразително лице, но доста преиграва въз основа на този факт.

Тя явно осъзнава, че емоциите й са изписани върху него, но като започне да го криви в различни неестествени пози, става изключително смешна, гласи мнението на зрителите на Къртицата.

Манекенката го раздава мъжкарана в шоуто. Бориса в Къртицата редовно се хвърля на силния пол с нападки и ги гледа почти хипнотизиращо с натрапчиво гримираните си очи.

[caption id="attachment_68684" align="alignleft" width="300"]Бориса в Къртицата Бориса в Къртицата изразява бурно емоциите си[/caption]

Освен това много обича да се кипри със силиконовите си джуки. В крайна сметка това я превръща в карикатура, въпреки красотата й, убедени са потребителите.

Поведението й също е критикувано, защото Тютюнджиева е агресивна и въобще не си мери приказките. Но най-смешни са нейните физиономии, които вече се взимат на подбив във виртуала. За едни Бориса в Къртицата е номер 1 и любимката, за други е злобна и арогантна.

И тя като известните ни хубавици събира отзиви в двете крайности. Може би това стана причина Николета да изрази върлата си защита за нея, а по-рано двете не се славиха с приятелството си.

А вие вижте чудатите гримаси на Бориса в Къртицата!

[gallery link="file" ids="68685,68686,68687,68688,68689,68690"]