април 25, 2024

Борислав Атанасов от Къртицата блъфира, че е свободен - виж каква лъжа!

https://kliuki.net/kliuki/borislav-atanasov-ot-karticata-blafira-che-e-svoboden-vizh-kakva-lazha/142768 Kliuki.net
Борислав Атанасов от Къртицата блъфира, че е свободен - виж каква лъжа!

Борислав Атанасов от Къртицата блъфира, че е свободен, което ще всее съмнения сред зрителите

Борислав Атанасов от Къртицата блъфира, че е свободен, научи Kliuki.net!

Читатели ни издадоха, че между него и една красива дама доскоро не само са прехвърчали искри, но и имат близки отношения.

[caption id="attachment_62948" align="alignright" width="300"]Борислав Атанасов блъфира, че е свободен?! Борислав Атанасов блъфира, че е свободен?![/caption]

Това определено ще всее съмнения сред зрителите, които вече усърдно търсят Къртицата в новия сезон на шоуто. Той стартира снощи и участниците вече показаха лицата си, както и намеренията си да се озоват на финала.

[caption id="attachment_62949" align="alignleft" width="300"]Борислав Атанасов се обяснява в любов на своята Гергана - защо крие този факт?! Борислав Атанасов се обяснява в любов на своята Гергана - защо крие този факт?![/caption]

Борислав Атанасов от Къртицата е един от тези, които ще се бори с всички сили да се докаже в Базата. В мисиите той едва ли ще има проблем, защото физиката му е внушителна.

Мускулестият красавец от Казанлък обаче крие, че има дама до себе си и във визитката си се определя като „развързан”.

Въпреки това признава, че мечтае за семейство, но каква е причината да държи в тайна своята половинка и да не я обяви пред всички, засега не се знае. Дали играе двойна игра?!

Нямаше как този въпрос да не се завърти в интернет пространството, при условие, че Борислав Атанасов от Къртицата, праща сърчица и се обяснява на своята Гергана.

На фона на тази идилия и категоричното му изказване, че е най-щастливият мъж заради нея, то остава загадка защо този факт беше пропуснат при представянето му. В следващите месеци той ще бъде следен на всяка крачка от почитателите на формата, така че трудно ще може да потули истината за себе си.

Може дори да се окаже Къртицата, но все още сме на етап, в който всеки може да бъде посочен в тази роля и няма сто процента индикации в полза на някой от отбора.

А вие вижте сами как блъфира всъщност Борислав Атанасов!