март 28, 2024

Борислав и Индира от Къртицата с фалшива любов! Кой от двамата лъже?

https://kliuki.net/kliuki/borislav-i-indira-ot-karticata-s-falshiva-lyubov-koy-ot-dvamata-lazhe/142778 Kliuki.net
Борислав и Индира от Къртицата с фалшива любов! Кой от двамата лъже?

Борислав и Индира от Къртицата не са влюбени, а имат интерес от тази игра, убедени са запознати

Борислав и Индира от Къртицата въртят любов, ама фалшива, убедени са запознати, научи Kliuki.net!

Както вече разкрихме, Борислав Атанасов по всяка вероятност блъфира, че е свободен, защото си има приятелка.

[caption id="attachment_63049" align="alignright" width="300"]Борислав и Индира от Къртицата с фалшива любов Борислав и Индира от Къртицата с фалшива любов[/caption]

Около него вече започнаха да излизат съмнителни факти, а внезапната му авантюра с Индира е още по-странна, коментират го в мрежата.

„Изглежда се опитва да прикрие нещо, да не се окаже точно той Къртицата?!”, „Хитро наистина, защото сега всички гледат на него и Индира като на двойка, ще си насочат вниманието към тяхната история и току-виж изпуснали поведението му какво подсказва…”, гласят мненията на участници в дискусията по адрес на Борислав и Индира от Къртицата.

[caption id="attachment_63050" align="alignleft" width="300"]Борислав и Индира се зачакат в Къртицата, но тук няма нищо истинско, убедени са зрители Борислав и Индира се зачакат в Къртицата, но тук няма нищо истинско, убедени са зрители[/caption]

За Индира подозренията са, че сигурно иска да привлече интерес от страна на зрителите, за да изпъкне. „Все пак тя е от квотата на неизвестните, нормално е да търси повод да се запомни името й!”, категорични са мнозина.

В Базата вече започна усърдното търсене на Къртицата. Бориса Тютюнджиева и още двама от участниците анализираха ситуацията и стигнаха до извод, че саботьорът сигурно е мъж.

Дали са на прав път и ще се усетят ли за Борислав, ако той е приел тази роля, то ще разберем съвсем скоро. При всички случаи закачките между Борислав и Индира съвсем не са така естествени, както им се иска да демонстрират.

Сценаристите също се опитват да ни убедят, че между тях прехвърчали искри още на кастингите, но публиката си има едно наум за тях.

А вие как намирате тази новоизлюпена любов между Борислав и Индира?!