април 24, 2024

Борислав и Индира пред късане, той обяви: Нямам гадже в Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/borislav-i-indira-pred-kasane-toy-obyavi-nyamam-gadzhe-v-karticata/142818 Kliuki.net
Борислав и Индира пред късане, той обяви: Нямам гадже в Къртицата

Борислав и Индира май приключиха с бързата си и бурна любов, той вече се увърта около друга участничка

Борислав и Индира, ако не друго, поне ще останат в историята на втория сезон на Къртицата с бурната си и бързо развила се любов. Която беше изконсумирана още по-бързо в тоалетните на базата на третия ден от началото на предаването. И докато всички говорят за зараждащите се помежду им чувства, изглежда за Борислав случилото се няма особено значение и е било само за спорта.

[caption id="attachment_63391" align="alignleft" width="300"]Всичко между Борислав и Индира май е на път да приключи Всичко между Борислав и Индира май е на път да приключи[/caption]

По време на разговор с Вини Джоунс якият мъжага заяви, че си няма гадже нито навън, нито в базата. На закачката на Вини за очевидно случващото се между Борислав и Индира, Боби категорично повтори: "Не, и в Къртицата нямам приятелка". Явно за участника от Казанлък отношенията му с Индира въобще не са означавали нищо. И танцьорката просто е била поредната му бройка, коментират форумци.

Като потвърждение на думите им и водещият Иван издаде, че между Борислав и Индира явно е настъпил разрив, тъй като Боби все по-често се увъртал около друга участничка - Бориса Тютюнджиева. Интересно как ли ще бъде възприето отдръпването му от самата Индира, която изглежда доста хлътнала по него?

Къртицата2 / 28.02.2014 част2by cool12312