май 19, 2024

Борислав Манджуков и Лора Георгиева живели в лукс! (СНИМКИ от дома им)

https://kliuki.net/kliuki/borislav-mandzhukov-i-lora-georgieva-zhiveli-v-luks-snimki-ot-doma-im/143123 Kliuki.net
Борислав Манджуков и Лора Георгиева живели в лукс! (СНИМКИ от дома им)

Борислав Манджуков и Лора Георгиева са живели в лукс, домът им е бил обзаведен по последен писък на модата

Борислав Манджуков и Лора Георгиева са живели в луксозен дом.

Бизнесменът, който беше убит преди няколко дни, е осигурил достатъчно добре половинката си и наследничката им Мишел.

[caption id="attachment_65825" align="alignright" width="232"]Борислав Манджуков и Лора Георгиева живели в лукс - ето как посрещнали новородената Мишел Борислав Манджуков и Лора Георгиева живели в лукс - ето как посрещнали новородената Мишел[/caption]

Момиченцето идва на бял свят през февруари миналата година и е посрещнато подобаващо – с огромно цветно послание на стената и богата трапеза, видя Kliuki.net. Борислав Манджуков и Лора Георгиева нямали търпение да се върнат в апартамента си, след раждането на бебето.

Те споделили този тържествен миг само с най-близките си хора. Майката на Борислав Манджуков идвала да помага от време на време, но по-често стояла във Варна, където е другото му дете – Анжелика.

То се отглежда от бабата и дядото, след като съпругата на Манджуков, с която бяха разделени от години, почина вследствие на заболяване.

[caption id="attachment_65826" align="alignleft" width="300"]Лора Георгиева позира в дома си, който е обитавала заедно с Борислав Манджуков Лора Георгиева позира в дома си, който е обитавала заедно с Борислав Манджуков[/caption]

Борислав Манджуков и Лора Георгиева имали и домашен любимец, който всъщност е огромна слабост на моделката. Прекрасната Лора спря с изявите по телевизията, но все така приемаше предложения за фотосесии и рекламни кампании.

След смъртта на Борислав Манджуков обаче, ще й трябва време да се възстанови психически, за да се хвърли отново в подобни ангажименти, убедени са нейни познати.

Те знаят Лора като винаги усмихната и лъчезарна, но трагедията, която я сполетя, със сигурност ще остави трайна следа в живота й. Борислав Манджуков и Лора Георгиева са обзавели жилището си по последен писък на модата.

Стилът е изчистен, всичко е направено с отличен вкус и благодарение на финансовите им възможности.

Вижте сами дома на Борислав Манджуков и Лора Георгиева!

[gallery link="file" ids="65829,65830,65831,65832,65833,65834"]