май 05, 2024

Бой, скандали и инфантилно поведение! Разкриха истината за брака на Кейт и Уилям (Подробности)

Бой, скандали и инфантилно поведение се крие зад брака на Кейт и Уилям

https://kliuki.net/kliuki/boy-skandali-i-infantilno-povedenie-razkriha-istinata-za-braka-na-keyt-i-uilyam-podrobnosti/207528 Kliuki.net
Бой, скандали и инфантилно поведение! Разкриха истината за брака на Кейт и Уилям (Подробности)

На коронацията на крал Чарлз III те изглеждаха перфектната двойка. Влюбени един в друг, любящи родители на три деца, образец за идеалното семейство. Но бляскавия образ, който семейство Уелс поддържа пред света, доста се различава от истината. За това говори журналистът Том Куин, който в момента пише книга за кралското семейство.

"Те са възпитани да държат личните си проблеми далеч от очите на обществото. И да се оплакват много рядко. А когато си позволят да го направят - да са изключително умерени. Но не си мислете, че семейният им живот е лесен. Истината е, че бракът им е доста по-труден от всеки друг, тъй като са пред очите на обществото.

Служител от двореца Кенсингтън ми разказа, че ако някога Чарлз и Даяна са се замервали с предмети, Кейт и Уилям използват възглавници за целта. Неведнъж се е случвало докато двамата си крещят, да хвърчат и възглавници из помещението. Но двойката се старае да се кара зад затворени врати, въпреки че прислужниците говорят дори и за това..."

Кейт също така споделяла пред приятели, че с Уилям трудно успяват да общуват заради проблемите на принца с гнева. Самият той призна, че има проблем с овладяването на пристъпите си на гняв. Принцесата обаче е категорична, че не желае да се търси външна помощ и е намерила решение да се справи с проблема по друг начин - като се отнася със съпруга си като с четвърто дете. "Инфантилното му поведение я дразни, но тя отдавна е намерила начин да се справя с него. Просто го третира като четвърто дете", казва Куин. Явно действа.