септември 23, 2023

Бояна Маринова извади по-хубаво тяло от Николета

https://kliuki.net/kliuki/boyana-marinova-izvadi-po-hubavo-tyalo-ot-nikoleta/143864 Kliuki.net
Бояна Маринова извади по-хубаво тяло от Николета

Бояна Маринова, която е спрягана за една от двойничките на Николета, извади много по-хубаво тяло от нея

Бояна Маринова я хвалят като богиня в нета, извади по-хубаво тяло от това на Николета.

Феновете на моделката са възхитени от красивата й фигура и осанка, забеляза Kliuki.net. Преди време Бояна стана популярна из хайлайф средите, тъй като дружеше с Азис и Николета.

[caption id="attachment_72316" align="alignright" width="300"]Бояна Маринова Бояна Маринова извади по-сочно тяло и напълно естествени форми от тези на Николета[/caption]

Още тогава беше установено, че Бояна Маринова ужасно много си прилича с нея, но дори може да я засенчи. Двойничката на плейметката всъщност днес е фаворитка на хиляди у нас.

Почти няма кавалери около нея, които да не тръпнат да се докоснат до горещите й форми – при това, забележете, напълно естествени!

Е, Николета не може да се похвали със същото, но пък винаги се изтъква като номер 1 сред родните дами. Привлекателността й е безспорна, но Бояна Маринова е на път да я измести от мястото, категорични са ценители в мрежата.

Тя вече е открила сезона на морето и събира малкото слънчеви лъчи, които успяват да пробият облаците. Освен това, безстрашно се е потопила в студените води и позира за кеф на потребителите във Фейсбук.

Определено си я бива, нали?!

Всички нейни последователи ахнаха и започнаха да сипят комплименти, които няма как да отречем, че са напълно заслужени.

Вижте и вие прекрасната Бояна Маринова!