април 27, 2024

Божана Кацарова лъсна в Сървайвър като надута и истерична злобарка (Готвачката се изложи с поведение - Снимки)

Победителката от Мастършеф изуми с неадекватно поведение и тя отнесе масов хейт

https://kliuki.net/kliuki/bozhana-kacarova-lasna-v-sarvayvar-kato-naduta-i-isterichna-zlobarka-gotvachkata-se-izlozhi-s-povedenie-snimki/200344 Kliuki.net
Божана Кацарова лъсна в Сървайвър като надута и истерична злобарка  (Готвачката се изложи с поведение - Снимки)

Не само Ваня Джаферович, а  цялото риалити шоу в този сезон понесе яки критики  от зрителите. Социалната мрежа е пълна с коментари, между които не може да се открие нито един положителен. Такова единодушие рядко се случва във фейсбук.

Между най-хейтените  участниците в Сървайвър се нареди Божана Кацарова, която в Мастършеф показа много хъс и не малко количество злоба, но спортна, само, че това което ни представя в шоуто за оцеляване потресе публиката.

Божана Кацарова лъсна в Сървайвър като надута и истерична злобарка  (Готвачката се изложи с поведение - Снимки)

Хората се ужасиха от готвачката и я обявиха за крайно невъзпитана и без липса на всякаква култура.  Наричат я още много надута и страшно злобна. Зрителите я смятат  в коментарите си още за прекалено дива, противно същество и анти участник. Много тежки квалификации за една млада жена от отбора на Известните.

А други са на мнение, че са очаквали от Кацарова да държи като бизнес дама, а тя ги е втрещила с падение като вулгарна и проста жена, категорични са зрители.

Божана Кацарова лъсна в Сървайвър като надута и истерична злобарка  (Готвачката се изложи с поведение - Снимки) - Снимка 2

По-наблюдателните забелязаха, покрай този масов хейт, че Божана се е обзавела за Сървайвър с нов бюст – сложила си е силикон: И още да си натъпче в гърдите, няма да се хареса”, възмущават се  те.