май 26, 2024

Божидар Бакалов: Няма да помогна на Ивайла! (След инцидента)

https://kliuki.net/kliuki/bozhidar-bakalov-nyama-da-pomogna-na-ivayla-sled-incidenta/143664 Kliuki.net
Божидар Бакалов: Няма да помогна на Ивайла! (След инцидента)

Божидар Бакалов не трепна след инцидента с Ивайла Бакалова, отказва да й помогне

Божидар Бакалов не трепна след инцидента с Ивайла Бакалова в Къртицата, научи Kliuki.net.

Манекенката е в конфликт с родителя си, но това е прекалено, смятат в мрежата. Бащата на Ивайла Бакалова не само не се притеснил за нея, но и нямал намерение да пита как е.

[caption id="attachment_70579" align="alignright" width="298"]Божидар Бакалов Божидар Бакалов не трепна след инцидента с Ивайла Бакалова в Къртицата[/caption]

„Нито ще й звъня, нито ще помагам с нещо, не ме интересува”, категоричен е Божидар Бакалов, писа изданието HotArena.net.

Той твърди, че дори не гледал Къртицата и затова предпочитал да си затвори очите за нещастния случай с Ивайла Бакалова, посочва „България Днес”.

Ясно е, че тяхната стара вражда няма да доведе до сдобряване, въпреки събитията с красавицата в Къртицата. Тя падна по време на мисия и си счупи крака, изпитваше огромна болка и се наложиха няколко операции.

В момента Ивайла Бакалова не се чувства особено добре, но лекарите уверяват, че тя ще се възстанови напълно. На нея ще й се наложи да бъде с шина повече от месец и сигурно поне толкова да пази леглото.

Ивайла има нужда основно от подкрепа и внимание, а Божидар Бакалов отказва да прояви чувства на истински татко.

Той използва възможността, че е потърсен от медиите и повторно я обяви за лъжкиня и невъзпитана жена, за което имала вина майка й.

Затова Ивайла Бакалова ще се наложи пак да преглътне думите му, че Божидар Бакалов няма нищо общо с нея...