април 20, 2024

Божидара Бакалова се моли за Ивайла - трогна Фейсбук

https://kliuki.net/kliuki/bozhidara-bakalova-se-moli-za-ivayla-trogna-feysbuk/143719 Kliuki.net
Божидара Бакалова се моли за Ивайла - трогна Фейсбук

Божидара Бакалова е изключително разстроена след инцидента с Ивайла

Божидара Бакалова е впрегнала всички сили, за да помогне на Ивайла, която пострада в Къртицата, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_70974" align="alignright" width="261"]Божидара Бакалова Божидара Бакалова трогна Фейсбук, моли се за Ивайла Бакалова[/caption]

Близначката на Ивайла Бакалова трогна Фейсбук с покъртителни послания. Тя сподели на английски колко обича сестра и как те са сродни души, които са се срещнали в този живот, за да се опират една на друга взаимно.

От страницата си тя благодари на Ивайла Бакалова, че има възможност да е близка с нея и й пожелава бързо възстановяване.

[caption id="attachment_70975" align="alignleft" width="300"]Божидара Бакалова Божидара Бакалова прави всичко, за да подкрепи Ивайла[/caption]

Потребителите веднага се присъединиха към емоционалните постове на Божидара Бакалова.

Те изразиха възхищението си от манекенката, която по думите им, е истински войник. Ивайла Бакалова претърпя травма в Базата на Къртицата. При последната мисия тя си закачи крака на мрежа и го счупи брутално.

След това изживя тежки мъки, но въпреки това се появи на финала на предаването. Ивайла Бакалова дойде с количка в студиото и умили цяла България.

Самата тя също се просълзи от вълнение, докато гледаше своето видео с най-добрите моменти от Къртицата. Дъщеря й Рая я гушна и двете сътвориха една от запомнящите се сцени в риалитито.

Ивайла Бакалова ще се възстановява месеци наред, но въпреки това демонстрира силен дух и боен характер.

Ето как Ивайла получава подкрепа от Божидара Бакалова!