май 04, 2024

Брад и Анджелина се развеждат заради нея?

https://kliuki.net/kliuki/brad-i-andzhelina-se-razvezhdat-zaradi-neya/146355 Kliuki.net
Брад и Анджелина се развеждат заради нея?

Брад и Анджелина пак преживяват криза заради истериите на актрисата

Брад Пит и Анджелина Джоли, тази най-известна холивудска двойка се разделя по вина на Анджелина. И то съвсем скоро след сватбените камбани. В публичното пространство витаят слухове за пореден шумен скандал между двамата, след който русокосият красавец не издържал, подтиснат от непрекъснатите депресии и егоистичното поведение на Анджелина.

[caption id="attachment_91171" align="alignright" width="300"]Брад и Анджелина пак се сдърпаха Брад и Анджелина пак се сдърпаха[/caption]

Невротичната съпруга тормозела Брат, непрекъснато сипела обвиненения към половинката си, че иска да сложи край на семейството, заплашила, че ще го разори. Притеснявала го с постоянната си ревност, защото не му вярва, явно не може забрави как самата тя го е отмъкнала под носа на предишната му съпруга Дженифър Анистън.

Слухът за предстояща раздяла между двете звезди не е първия. Още преди сватбата, на няколко пъти слухове ги събираха и разделяха. Започна да ни прилича на приказката за лъжливото овчарче, затова вече подлагаме на съмнение подобни слухове.

А как иначе. Нали един развод ще сложи край не само на звездното семейство, а и на ерата на марката „Бранджелина”, градена толкова време с такава амбиция и хъс. Нали извън тази марка и без чаровника Брат, Анджелина ще загуби голяма част от чара си. Няма да има с кого да демонстрира и да си играе на щастливо семейство. Едва ли супер амбициозната и стремяща се със всякави средства да бъде номер едно под светлините на прожекторите актриса ще допусне това.

Та тя побеснява само при мисълта, че понякога се говори и пише повече за друга колежка, отколкото за нея, изпада в истерии ако е близо до по-млада от нея красавица. Да си пропомним, че точно по тази причина с Брат не уважиха сватбата на Джодж Клуни, най-добрия му приятел.

Анджелина не можеше да допусне да бъде засенчена от по-младата и екзотично красива Амал, не можеше да си представи да бъде на събитие, на което не тя е център на внимание.

Затова засега новина за развод няма, а само слухове. Но и те са важни за Анджелина, защото пак е център на внимание.