април 20, 2024

Брад Пит и любовницата му разпускат на яхта (Папараците спипаха Инес без горнище – Снимки)

Актьорът и новата му любовница бяха снимани полуголи да релаксират след Нова година на яхта в Мексико

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-i-lyubovnicata-mu-razpuskat-na-yahta-paparacite-spipaha-ines-bez-gornishte-snimki/198652 Kliuki.net
Брад Пит и любовницата му  разпускат на яхта (Папараците спипаха Инес без горнище – Снимки)

Холивудският актьор Брад Пит бе засечен в първите дни на нова година в компанията на Инес  де Рамон в топъл курорт.Оказа се, че влюбените са посрещнали 2023 г заедно и на другия ден попаднаха в обективите на папараците.

59-годишният  Брад и 29-годишната му половинка избраха да посрещнат новата годна в Кабо Сан Лукас, мексикански курорт. Новата светска двойка бе засечена да разпуска на борда на яхта.

Брад Пит и любовницата му  разпускат на яхта (Папараците спипаха Инес без горнище – Снимки)

Пит  бе по бански, а Инес се пусна топлес, със свалено горнище на банския си костюм. Брад бе по гащета и остана само по златна верижка и авиаторски очила.

Брад Пит и любовницата му  разпускат на яхта (Папараците спипаха Инес без горнище – Снимки) - Снимка 2

Любовниците се препичаха на жаркото слънце, лежейки на удобни бели шезлонги. На феновете направи впечатление изваяната коремна преса на актьора, който не е в първа младост. А Инес може да се похвали с елегантно тяло, на което ще завидят доста модели и жени от света на шоубизнеса.

Брад Пит и любовницата му  разпускат на яхта (Папараците спипаха Инес без горнище – Снимки) - Снимка 3

Мрежата веднага започна да обсъжда пикантните нови снимки на актьора и  новата  му любовница:  „Брад изглежда малко хладен, с Джоли не беше такъв”, „Това е щастието, той все пак е на възраст и не може да се държи като тийнейджър”, а друг добавя: „Готини са, толкова са спокойни и отпуснати”.

Връзката на холивудската звезда и Инес нашумя през ноември. Когато Пит празнува рождения си ден с нея. И ако тогава някои не вярваха, че са двойка, сега след тези снимки се убедиха.