май 06, 2024

Брад Пит призна, че е нещастен с Анджелина

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-prizna-che-e-neshtasten-s-andzhelina/144740 Kliuki.net
Брад Пит призна, че е нещастен с Анджелина

Брад Пит отдавна не е влюбен в половинката си, стои с нея заради децата

Брад Пит направи шокиращо признание. Холивудският секссимвол е признал пред един от най-близките си приятели, че отдавна вече не е влюбен в Анджелина Джоли. Нещо повече, по думите на Брад Пит половинката му го потискала ужасно и ако не били децата, актьорът отдавна да си е събрал багажа и да я е напуснал. Това твърди медиумът Рон Бард, за когото се знае, че от около десет години е сред най-близкото обкръжение на красавеца.

[caption id="attachment_80634" align="alignright" width="300"]Брад Пит призна, че е нещастен с Анджелина Брад Пит призна, че е нещастен с Анджелина[/caption]

Нещо повече, Брад Пит винаги разговарял с него, когато нещата между двамата с Анджелина станат твърде напечени. Заради децата и публичния имидж на звездната двойка обаче Брад Пит е решил да не създава излишни драми и да не дава храна на медиите. И да не се разделя с красавицата, още повече след като вече изтърпя един шумен развод с колежката си Дженифър Анистън. Която заряза именно заради Джоли.

Затова Брад Пит просто спрял да обръща внимание на половинката си, когато са заедно и се занимавал само с децата, твърди Бард, цитиран от Блясък. Както знаете, за проблеми в звездната двойка се говори от доста време. Близки до тях издават, че актрисата, известна с лабилната си психика, все по-често изпадала в истерични пристъпи.

Които пък били за сметка на спокойствието на Брад Пит.