май 01, 2024

Брад Пит събра погледите в спортен екип и младежки образ (На 59 актьорът снима филм за Формула 1 – Снимки)

Носителят на Оскар няма остаряване, видя клюки.нет

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-sabra-pogledite-v-sporten-ekip-i-mladezhki-obraz-na-59-aktyorat-snima-film-za-formula-1-snimki/205709 Kliuki.net
Брад Пит събра погледите в спортен екип и младежки образ (На 59 актьорът снима филм за Формула 1 – Снимки)

Брад Пит попадна в обективите на фотографите по време на снимки за новия си  филм за Формула 1. На кадрите се вижда чаровния актьор, облечен в спортен екип.

Снимките, в които участваха професионални състезатели бяха на пистата Силвърстоун, малко преди началото на 11 кръг от шампионата. Актьорът заедно с режисьора Джоузаф Косински присъстваха на брифинга на пилотите преди  Гран При на Великобритания.

Брад Пит събра погледите в спортен екип и младежки образ (На 59 актьорът снима филм за Формула 1 – Снимки)

Състезателният пилот Джордж Ръсел каза пред журналисти, че супервездата Брад се държал като обикновен човек и се шегувал с останалите състезатели.

За снимките, на които е консултант Люис Хамилтън,  Пит се подготвя от няколко месеца като се научил дори да пилотира състезателен автомобил. На снимачната площадка актьорът  разказа на останалите състезатели сценария на лентата.

Брад Пит събра погледите в спортен екип и младежки образ (На 59 актьорът снима филм за Формула 1 – Снимки) - Снимка 2

Брад Пит ще играе пилота Сони Хейс, който се завръща във Формула 1 след 30-годишно прекъсване. Той се присъединява към действащ отбор и става наставник на млад импулсивен състезател.

Брад Пит събра погледите в спортен екип и младежки образ (На 59 актьорът снима филм за Формула 1 – Снимки) - Снимка 3

Мрежата обаче повече се интересува от външния вид на Брад и се питат каква ли е тайната му за младостта, която демонстрира на 59 години. Някои го заподозряха в пластични корекции, но на фотосите на Брад отблизо можем да видим всичките му бръчки. А други са категорични, че не прилича  на  дядка, просто защото е много красив.А с пачия крак по лицето си изглежда още по-красив и мъжествен.

Източник: Сплетник. ру