юни 08, 2023

Брад Пит се фука със сватбената си халка (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-se-fuka-sas-svatbenata-si-halka-snimka/144800 Kliuki.net
Брад Пит се фука със сватбената си халка (Снимка)

Брад Пит веднага се похвали с пръстена си, Анджелина крие нейния

Брад Пит вече официално е семеен мъж. Холивудският секссимвол най-накрая се венча за половинката си Анджелина Джоли, с която са заедно от девет години. Звездната двойка се венча тази събота на тайна церемония във Франция. Изглежда Брад Пит е на седмото небе от щастие, коментират феновете му, които забелязаха, че любимецът им с гордост носи сватбената си халка откакто вече е със статут на семеен мъж.

[caption id="attachment_81089" align="alignright" width="273"]Брад Пит се фука с халката си Брад Пит се фука с халката си[/caption]

Брад Пит беше изловен от бдителни папараци, които нямаш как да пропуснат халката на безименния пръст на лявата му ръка. Очевидно красавецът с удоволствие се фука с нея, коментират форумци. За разлика от него обаче вече законната му половинка Анджелина Джоли упорито крие нейната сватбена халка и все още не се е показвала с нея.

Брад ПитТова за пореден път потвърди слуховете за странния нрав на актрисата. "Да си омъжена за един от най-красивите мъже на планетата и да не се хвалиш с това, си е чудата работа", коментират с насмешка онлайн потребителите. Припомняме ви, че Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха днес чрез говорителката си, че са сключили брак на церемония във Франция.

На събитието са присъствали единствено най-близките на двойката, предават от Блясък.