април 26, 2024

Брад Пит се съюзи с кръстницата на Мадокс срещу Джоли (Дружката на Анджи я предаде, помага му да й вземе децата - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-se-sayuzi-s-krastnicata-na-madoks-sreshtu-dzholi-druzhkata-na-andzhi-ya-predade-pomaga-mu-da-y-vzeme-decata-podrobnosti/161438 Kliuki.net
Брад Пит се съюзи с кръстницата на Мадокс срещу Джоли (Дружката на Анджи я предаде, помага му да й вземе децата - Подробности)

Актьорът събра тежка артилерия за делото с бившата си, най-добрата приятелка на Анджелина я предаде

Брад Пит подготвя списъка със свидетелите по делото за попечителството над децата, което ще се състои по-късно този месец. Стана ясно, че холивудският актьор е включил в него една от на-добрите приятели на Анджелина Джоли. Тя се казва Джилиан Арменанте, с Джоли я свързва близко приятелство и двете са се снимали заедно в два филма. Освен това 52-годишната актриса е и кръстница на най-големия син на бившите съпрузи Мадокс. Съдейки по факта, че Брад я покани да свидетелства в съда, тя има какво да разкаже за Анджелина. И появяването й там няма да се хареса на актрисата. Тя ще го приеме като предателство на дружката си. [caption id="attachment_171730" align="aligncenter" width="554"]Брад Пит се съюзи с кръстницата на Мадокс срещу Джоли (Дружката на Анджи я предаде, помага му да й вземе децата - Подробности) Анджелина Доли с приятелаката си Джилиан Арменанте
Снимка: Интернет[/caption] Известно е, че Мадокс, който е на 19 години има правото сам да реши как да общува с родителите си. А според слуховете той не е забравил за конфликта с баща си и изобщо не иска да контактува с него. Основният проблем, който разведените бивши съпрузи немогат да решат е постоянното местожителство на наследниците им. Брад иска равноправно попечителство, а Анджелина отказва тези условия. "Тя ще приеме предложение за договаряне на споразумение само ако основното местожителство на децата не е Лос Анджелис.", казва близък до актрисата. Преди месец медиите съобщиха, че Джоли планира да се установи с деца във Великобритания, предават от newsyou.info.