януари 30, 2023

Бременната Джулиана Гани в трескава подготовка да посрещне бебето в софийския си нов апартамент (Вижте как го стяга – Снимки)

Силиконката, която е имотна кралица си купи преди време апартамент и в столицата на зелено, но софийският й дом вече е готов, хвали се сескбомбата

https://kliuki.net/kliuki/bremennata-dzhuliana-gani-v-treskava-podgotovka-da-posreshtne-bebeto-v-sofiyskiya-si-nov-apartament-vizhte-kak-go-styaga-snimki/197648 Kliuki.net
Бременната Джулиана Гани в трескава подготовка да посрещне бебето в софийския си нов апартамент (Вижте как го стяга – Снимки)

Инфлуенсърката, която има 4 жилища в родния си Пловдив, но през повечето време живееше в столицата докато бе още заедно с предишния си мъж Илиян Найденов успя да направи сполучлива инвестиция в ново. За да не плаща пари за колосални наеми в София.

Гани винаги е била финансово обезпечена, факт, с който парадира в социалните мрежи. Пръска големи суми за грим, тоалети и пластични корекции. Че за едно жилище ли няма да намери средства?

 

През пролетта Джулката се похвали, че се е обзавела с въпросния  апартамент, който се намирал в горичка и с прекрасна гледка към планина Витоша. Тогава с пост в социалната мрежа моделката написа, че ремонтните дейности напредват и скоро ще скъса с плащането на наеми  в София.

Явно и таткото на второто й дете, който живееше в Търново  е решил да стане софиянец  и ще се пренесе при нея и бебето в столицата.

Джулката преди ден се похвали, че семейният апартамент е почти готов и показа част от него. Вярна на вкуса си Гани обича  кичозния дизайн, който се забелязва на снимките. Който  сме виждали и в някои от пловдивските и жилища.