март 28, 2024

Бременната Емануела вече се фука с коремчето (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/bremennata-emanuela-veche-se-fuka-s-koremcheto-snimka/144628 Kliuki.net
Бременната Емануела вече се фука с коремчето (Снимка)

Бременната Емануела вече с кеф позира с наедрялото си коремче

Бременната Емануела вече се фука с коремчето си. Певицата, която е бременна в третия месец, се снима самичка за кеф на почитателите си. На селфито ясно си личи започващото да се оформя коремче на звездата, въпреки че Емануела е облякла широчка туника.

[caption id="attachment_79947" align="alignleft" width="300"]Емануела се фука с бременно коремче Емануела се фука с бременно коремче[/caption]

Изглежда певицата се е преборила със суеверието да не говори за бременността си, коментират феновете. И с първата си "бременна" снимка го показва, видяха от hotarena.net. "Нормално е да се хвали, все пак върза един от най-богатите българи с бебето", смеят се онлайн потребителите.

Както знаете, Емануела ще дари с наследник сина на Динко Динев - Димитър. Двамата със сина на богаташа са заедно от зимата и изглежда никак не са си губили времето. Връзката между двамата е публична тайна и самата изпълнителка не желае да я коментира.

Което не й пречи да парадира с коремчето си. Бременната Емануела потвърди, че наистина очаква дете, но категорично отказа да назове името на бащата, макар то да е ясно на всички. "Не искам да се сблъсквам с лоши хорски очи", отсече звездата.

Вижте и вие селфито на бременната Емануела.