март 19, 2024

Бритни Спиърс получи нервен срив в ресторант (Мъжът й не издържа и я заряза – Подробности + Снимки)

Не само феновете се притесняват за психичното състояние на певицата, нервните й кризи следват една след друга

https://kliuki.net/kliuki/britni-spiars-poluchi-nerven-sriv-v-restorant-mazhat-y-ne-izdarzha-i-ya-zaryaza-podrobnosti-snimki/199075 Kliuki.net
Бритни Спиърс получи нервен срив  в ресторант (Мъжът й не издържа и я заряза – Подробности + Снимки)

Бритни Спиърс отново е без работа и се е отдала на маниакалното си поведение. Но този път това не са само голи снимки и танци в Инстаграм, заради които синовете и близките й трябва да се червят, а нервен срив, който певицата получи в заведение.

В петък Бритни и съпругът й Сам Асгари отидоха на вечеря в ресторант JOEY в Woodland Hills в Лос Анджелис .Според очевидци заведението било пълно с посетители, които разпознали звездата и веднага започнали да я снимат с телефоните си. Повишеното внимание предизвикало неочаквана реакция в Бритни. Която отначало се опитала да си крие лицето с менюто , а след това изпаднала в неадекватно състояние, издавала  крясъци и говорела несвързани неща и странни звуци. Този публичен епизод бил като шок за Сам Асгари. Той не се опитал да успокои певицата, а я зарязал, напуснал ресторанта и  я оставил сама.

Бритни Спиърс получи нервен срив  в ресторант (Мъжът й не издържа и я заряза – Подробности + Снимки)

За щастие инцидента не продължил дълго. След няколко минути певицата дошла на себе си и също се изнизала през изхода. Била придружена от бодигарда си, който се върнал да оправи сметката.

Вчера певицата публикува странно видео в социалната мрежа, в което показа среден пръст и други неприлични жестове. Може би това е отговорът на Бритни след избухването, която била ядосана на хората, които започнали да я снимат.

Бритни Спиърс получи нервен срив  в ресторант (Мъжът й не издържа и я заряза – Подробности + Снимки) - Снимка 2

Такъв нервен срив в биографията на певицата не е първият. Един от най-ярките й епизоди бе през  2007. Тогава тя си обръсна главата и нападна кола с чадър. После контролът над всичките й действия и финансите й бе поет от баща й ,  а попечителството му приключи 13 години по-късно. През 2021 певицата призна, че тогава е била диагностицирана с биполярно разстройство.