септември 27, 2023

Бритни Спиърс удари дъното: Празнува развода с 5 непознати мъже (Ще ви стане неудобно да я видите – Снимки)

Певицата записа видео за отмъщение, изобщо не се ядосва за развода

https://kliuki.net/kliuki/britni-spiars-udari-danoto-praznuva-razvoda-s-5-nepoznati-mazhe-shte-vi-stane-neudobno-da-ya-vidite-snimki/207606 Kliuki.net
Бритни Спиърс удари дъното: Празнува  развода с 5 непознати мъже (Ще ви стане неудобно да я видите – Снимки)

През последните 2 седмици медиите разтръбиха новината за раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари. Двойката слага край на брака си след 14 месеца като семейство. Като се подчертава, че причината е нестабилното състояние на поп певицата.

Мнозина се съгласиха с думите на съпруга й за странните лудории на законната му половинка. Социалните мрежи са пълни с видеа, на която тя се показва без дрехи или танцува някакви луди танци.

Феновете отдавна бият тревога за неадекватното състояние на певицата. Но тя не вижда проблеми, а продължава  да се държи не като жена на 41 години, а като тийнейджърка в пубертета. А сега за да засегне бившия си пусна видео, в което се вижда как празнува развода.

Спиърс изобщо не скърби за Сам, а се отвори за нови запознанства и приключения. Поп звездата срещна пет младежи, с които прекара цялата вечер. И го  тиражира в мрежата.

„Срещнах така наречените „приятели”, с които отидох на пържено пиле. После се изкъпах, облякох си шикозната зелена рокля и цяла нощ „играх” с тях!”, намекна двусмислено Бритни.

На публикуваното  видео доказателство се вижда как Бритни с въпросната мини рокля и слънчеви очила танцува в непозната къща. Мъж целува краката й, а после задно с другите четири  момчета я грабват на ръце.

Засрамените фенове на поп звездата коментират: „Що за разврат е това?”, „Поведението й е неадекватно, спешно й трябва психиатър!”

Източник:  Wday.ru