декември 03, 2023

бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв – удрят ги под кръста!

https://kliuki.net/kliuki/btv-vzimat-galya-shtarbeva-ot-nova-tv-udryat-gi-pod-krasta/143205 Kliuki.net
бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв – удрят ги под кръста!

бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв и поведоха подмолна война

бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв, научи Kliuki.net!

От медията са твърдо решени да предприемат контра атака на конкуренцията.

[caption id="attachment_66508" align="alignright" width="300"]бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв бТВ взимат Галя Щърбева от Нова тв[/caption]

Причината е, че те вече се лишиха от доста от кадрите си, защото ги лапнаха в Нова телевизия.

Явно не успяха да им предложат нищо изкусително и най-верните им хора от началото си отидоха.

[caption id="attachment_66509" align="alignleft" width="300"]Галя Щърбева и Лора Крумова са приятелки Галя Щърбева и Лора Крумова са приятелки[/caption]

Ани Цолова, Виктор Николаев, Ани Салич вече не са в бТВ от месеци. Сега пък те щели да си го върнат тъпкано, като привлекат на своя страна Галя Щърбева, писа изданието ПИК.

Шефът на бТВ Павел Станчев е бивш директор в Нова тв. Той пуснал пипалата си и започнал с подривната дейност. Галя Щърбева е в майчински, но веднага, след като има възможност да започне с изявите си в ефир, вероятно ще я гледаме по бТВ.

Водещата останала обидена, когато била сменена от Ани Салич предсрочно. Тя искала да продължи да бъде на екран, докато напредне с бременността, но я принудили да излезе в отпуск. И така си създадоха враг, който всеки момент ще ги напусне, коментират в кулоарите на националния канал.

През есента Галя Щърбева щяла да им забие нож в гърба и да лъсне в бТВ. Не е тайна, че Галя Щърбева и Лора Крумова са близки приятелки и съществува идея двете да създадат предаване, която щяла да бъде уточнена във времето.

Така или иначе, Нова тв тепърва ще тръпнат в очакване на ответния удар от страна на бТВ.