април 26, 2024

Буря в рая! Берен Саат и Къванч Татлату спипани на ваканция в Ню Йорк (Снимки + Как съпругът на актрисата се гушка с друга)

Берен Саат и Къванч Татлату заедно в Ню Йорк, а Кенан Доулу се гушка с друга на концерт

https://kliuki.net/kliuki/burya-v-raya-beren-saat-i-kavanch-tatlatu-spipani-na-vakanciya-v-nyu-york-snimki-kak-saprugat-na-aktrisata-se-gushka-s-druga/167879 Kliuki.net
Буря в рая! Берен Саат и Къванч Татлату спипани на ваканция в Ню Йорк (Снимки + Как съпругът на актрисата се гушка с друга)

Има ли проблем в рая? Кенан Доулу и Берен Саат уж бяха перфектното семейство в турското кино, но явно имат търкания помежду си. Буквално преди дни актрисата беше спипана в компанията на Къванч Татлату, докато влачеше огромен куфар в Ню Йорк. Двойката уж е на работа по снимките на нов проект, който явно ще бъде римейк на поредната американска продукция. В същото време обаче двамата далеч не изглеждаха просто колеги, а прегръдките и времето, което прекарват заедно, накара мнозина да мислят, че бившите влюбени се утешават заради поредната раздяла между  актрисата и съпруга й.

 

Само преди дни Кенан Доулу беше заснет да се прегръща и целува с руса хубавица по време на концерт. Музикантът не пропусна да се отърка в пищната дама, при това пред публиката. Медиите пощуряха, а само ден по-късно в социалните мрежи се появиха снимките на Берен, която влачи огромен куфар, а Къванч Татлату нежно я прегръща. Случайност? Или звездата наистина се е разделила със съпруга си.

 

Преди няколко години Берен и Кенан стигнаха почти до развод заради майката на Доулу. Свекървата въобще не харесвала актрисата и успяваше да предизвика напрежение между тях. В крайна сметка Кенан беше видян да се целува с една от асистентките си по време на концерт. В отговор Берен му изневери с френски фотограф, с когото прекара цялото лято в Бодрум. Музикантът обаче не искаше да се разделя с жена си, поради което се отказа да й даде развод. В крайна сметка бракът беше уж спасен и двамата демонстрираха, че са безкрайно щастливи заедно. Бягството на Берен в Ню Йорк и присъствието на Къванч до нея обаче говорят за друго. Особено след като собственият й съпруг беше спипан да гушка друга на концерт...