март 26, 2023

Чака ли бебе актьорът Филип Аврамов ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Бдителни папараци хванаха в крачка новата му любима с подозрително наедряло коремче

https://kliuki.net/kliuki/chaka-li-bebe-aktyorat-filip-avramov-paparashki-snimki-2/200955 Kliuki.net
Чака ли бебе актьорът Филип Аврамов ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Дошла ли е благата вест в дома на актьора Филип Аврамов, се питат почитатели след като щракнаха приятелката му, сценаристката Христина Димитрова с приятно заоблено коремче. Папарашките снимки издайнически показват Фицата и новата му жена да избират бебешки дрешки в столичен мол. Във видимо добро настроение, двамата купуваха ританки за новородено, а фигурата на талантливата му спътница недвусмислено показва, че скоро актьорското семейство ще се сдобие с нов член.

Актьорът Филип Аврамов и сценаристката Христина Димитрова крият връзка от една година насам.

До момента отношението им бяха забулени в мистерия. Дълго време Аврамов се криеше от светлините на прожекторите, а когато бе уловен в по-интимна близост с червенокоската по време на премиерата на "Чичо Коледа“, запази мълчание.

В началото на новата година актьорът сподели в instagram снимка с изгората му, позирайки усмихнат до уши.

"Щастливи", "Няма лошо", "Винаги е хубаво с по-млада жена“, гласят част от коментарите на феновете му. 

Любовният живот на Фицата е като турска сапунка. През годините той ту се събираше, ту се разделяше със съпругата си Милена Спиридонова, от която има дъщеря. Официалната им разлъка беше 2021 година. След това актьорът имаше връзка със Севинч Ибрахим, която навремето стигна до финала на "Гласът на България“. Тя също му роди дете.