март 29, 2024

Чарлз и Даяна имат трето дете?

https://kliuki.net/kliuki/charlz-i-dayana-imat-treto-dete/146627 Kliuki.net
Чарлз и Даяна имат трето дете?

Чарлз и Даяна имат и дъщеря, по-голяма от принцовете Уилям и Хари

Принцовете Уилям и Хари май си имат сестра! Слуховете появили се наскоро, тревожат и притесняват кралската фамилия, която пази пълно мълчание и е насочила вниманието си към появата на второто дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Възможно ли е наистина принц Уилям да не е първородния син на Чарлз и лейди Ди?

dianaУилям се ражда през юни 1982г , единадесет месеца след , като Даяна става законна съпруга на Чарлз. Според запознати, 19-годишната кандидат принцеса е девствена, но според дворцовите традиции и изискванията на кралицата, още преди годежа тя е подложена на гинекологични прегледи, за да се разбере годна ли е да роди деца на престолонаследника.

Според упоритите слухове тогава са направени редица тестове с материал от Даяна и Чарлз, за да се установи съвместими ли са двамата. Лекарят, извършил тестовете запазил оплодена яйцеклетка и я поставил в утробата на своята жена. Само десет седмици след официалната церемония по сватбата на кралската двойка, съпругата на доктора износила чуждия плод и ражда момиченце, което нарекли Сара и никога не разкрили , че не им е истинска кръвна дъщеря.

Така Сара не разбира, че не носи гените на „майка” си и „баща”си, докато не остава сирак . При катастрофа докторът и съпругата му загиват и двадесет годишното момиче остава само. Сара открива случайно сред вещите на загиналите си родители дневник, в който прочита истината за произхода си. В дневника пише, че тя е зачената ин витро и истинските й родители са други. Девойката прави няколко неуспешни опита да открие кои са родните й майка и баща, но към нея е отправена странна заплаха за живота й , което я плаши и тя спира да търси истината. Уплашената Сара емигрира в Щатите, където живее и днес, но със сменена самоличност.

Според доста хора това са инсинуации и никаква дъщеря на Чарлз и Даяна не съществува. Даяна е споделяла, че наистина е преминала гинекологични прегледи преди брака си, но само при кралския гинеколог Джордж Пинкер , но досега не са известни никакви доказателства да е подлагана на лекарска манипулация, която да доведе до оплождане на яйцеклетка и да се роди дете ин витро.

Принц Уилям, обаче бил дълбоко заинтригуван от тиражираните слухове и според сп. Globe той и съпругата му Кейт посетили преди четири месеца Ню Йорк с тайната задача да разберат истината. Кейт решила да се срещне със Сара и да разбере сестра ли е на принцовете.

Каква била обаче изненадата на Уилям, когато Кейт след срещата му съобщила , че Сара е одрала кожата на майка му лейди Ди и има голяма вероятност наистина да е негова биологична сестра. Но всичко това са твърдения на анонимни източници.

Засега дворецът мълчи по този въпрос и очаква с нетърпение раждането на второто дете на Уилям и Кейт.