май 05, 2024

Чарлз III пренебрегвал Даяна в леглото, падал си по мъже (Принцът ѝ кръшкал даже с лакеи)

Крал Чарлз отново падна жертва на сочната клюка

https://kliuki.net/kliuki/charlz-iii-prenebregval-dayana-v-legloto-padal-si-po-mazhe-princat-krashkal-dazhe-s-lakei/197104 Kliuki.net
Чарлз III пренебрегвал Даяна в леглото, падал си по мъже (Принцът ѝ кръшкал даже с лакеи)

Последният слух около краля е свързан със сексуалната му ориентация. Според разкрития на уж осведомени източници Чарз от години е на другия бряг. Бракът му с принцеса Даяна бил по-скоро проформа, защото си бил отявлен гей. На всичкото отгоре той не се стеснявал и упорито кръшкал на жена си, като не подбирал с кого и как. Сред завоеванията му били хора от прислугата, приятели от детинство, че и благородници. Тайните служби пък усърдно прикривали забежките на престолонаследника, тъй като на плещите му, както и стана след смъртта на Елизабет, лежи авторитетът на монархията.

Към днешна дата Чарлз е уж щастливо женен за дългогодишната си изгора – Камила Паркър Боулс. Дали тя е наясно с тайния му живот, засега не се знае. Предвид доста дълбоките им взаимоотношения като нищо ще излезе, че и този му брак е основан на лъжа. Така или иначе настоящият крал няма как да признае дали наистина е гей. Ако слуховете се окажат истина, с репутацията му е свършено, а монархията ще бъде изложена на недопустим риск. Каквито и да са предпочитанията му в леглото, той ще ги отнесе със себе си и в другия свят.

Източник: lupa.bg