юли 22, 2024

Черната Златка отсвири Николета за ЧРД, разваляла й реномето

https://kliuki.net/kliuki/chernata-zlatka-otsviri-nikoleta-za-chrd-razvalyala-y-renometo/143727 Kliuki.net
Черната Златка отсвири Николета за ЧРД, разваляла й реномето

Черната Златка отсвири Николета за рождения си ден, не иска да й развалят реномето

Черната Златка отряза Николета. Бременната красавица не покани Лозанова на партито за рождения си ден, тъй като не иска скандали да й помрачават празника. Водещата на „Поверително“ изненадващо се оказа вън от списъка на гостите, които бяха поканени да уважат събитието.

Мълвата носи, че всъщност Николета е получила покана, но е отказала да отиде, за да не се засече с Мика Стоичкова. Плеймейтката и дъщерята на Камата никак не обичат и ако се бяха засекли, фойерверките на събитието със сигурност щяха да са огромни. А можеше да се стигне и до бой, пише hotarena.net.

Според други обаче Черната Златка умишлено е пропуснала да покани Николета на рождения си ден, тъй като не иска да дава повод за скандали. Откакто забременя и основа собствена фондация бременна моделка се пази от всякакви грозни истории и мелодрами, които да й навредят на реномето.

[caption id="attachment_71032" align="alignright" width="300"]Черната Златка отсвири Николета за рождения си ден Черната Златка отсвири Николета за рождения си ден[/caption]

Присъствието на Лозанова на рождения й ден, със сигурност щеше да придаде твърде жълт оттенък на купона. За сметка на това появата на Мика Стоичкова и Иво Аръков, на Криси Патрашкова и Юлиана Дончева, както и още редица уважавани дами от хайлайфа, придаде аристократичен стил на партито.

„Злати вече е в друга среда, на уважаваните звезди. Доказа, че наистина е достоен човек и заслужава уважението на обществото. Няма смисъл да си разваля реномето с такива като Николета“, подмятат из форумите.

Други път отбелязват, че напоследък плеймейтката се е превърнала в персона нон грата в светския живот — не е част от нито едно известно светско парти — рождения ден на Черната Златка, юбилея на Кирил Чалъков, бала на Фики Стораро и е пълен абсурд да я поканят на някое престижно събитие като елитен бал, или връчването на престижни годишни награди за мода или култура, шушукат из мрежата.