декември 09, 2023

Черната Златка спечели Биг Брадър и получи нервен срив! (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/chernata-zlatka-specheli-big-bradar-i-poluchi-nerven-sriv-video/141943 Kliuki.net
Черната Златка спечели Биг Брадър и получи нервен срив! (Видео)

След като остана сама, положението стана още по-тежко и нервният срив на Златка се задълбочи

[caption id="attachment_57115" align="alignleft" width="300"]Черната Златка спечели Биг Брадър Лео се опитваше да я вдигне на крака[/caption]

Черната Златка е победителят в Биг Брадър Ол Старс, колкото и неочаквано да е за всички. Снощи, след като на финал останаха Лео, Черната Златка и Денди, а Русата отпадна първа, зрителите не можаха да повярват, че плеймейтката грабна наградата.

Самата тя също не можа да го осъзнае и вярна на лабилната си психика и истерии, получи нервен срив, видя Kliuki.net. В продължение на 5 минути зрители и публика я слушаха как реве буквално като магаре. Подобно нещо никога не сме виждали в историята на Биг Брадър – победител да приеме толкова емоционално наградата, че да падне на земята и да проглуши ефира от рев.

Черната Златка надмина дори НИдялко в сълзите си. Веднага след като й съобщиха, че тя е Любимата звезда на България, плеймейтката падна на земята и започна да крещи и да нарежда нечленоразделни звуци. Лео се опитваше да я успокои, но полза нямаше. След като остана сама, положението стана още по-тежко и нервният срив на Златка се задълбочи. Тя ревеше толкова силно, че публиката в студиото се смълча от притеснение за психическото състояние на Злати, а Миро потъна вдън земя.

[gallery link="file" ids="57116,57117,57118"]

Подобен срив Черната Златка преживя и в минали сезон на Биг Брадър, като тогава от любов по Багата, тя направо колабира.

Но такъв магарешки рев, признаваме, не бяхме виждали.

Вижте и вие в края на видеото по-долу след 41 мин. Но предупреждаваме! Първо намалете звука!

Big Brother All Stars 2013/ 16.12.2013 част3 by cool12312