март 19, 2024

Честито! Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен с второ бебе (Първи снимки на дребосъка)

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит станаха отново родители

https://kliuki.net/kliuki/chestito-burak-yozchivit-i-fahrie-evdzhen-s-vtoro-bebe-parvi-snimki-na-drebosaka/199282 Kliuki.net
Честито! Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен с второ бебе (Първи снимки на дребосъка)

Щастливи новини за Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит. Двойката посрещна второто си дете - момченце, което се роди само преди няколко дни. Семейството е изключително щастливо, а първите снимки на младите родители и новият им наследник видяха бял свят още при изписването от болницата.

Този път съпрузите пазеха в тайна бременността почти до края. Фахрие призна, че е бременна около Коледа, когато вече не можеше да крие наедрялата си фигура. Актрисата почти не се снимаше и не излизаше навън, а Бурак намали сериозно ангажиментите си, за да се грижи за семейството си.

Двойката посрещна малкия Керем на 18 януари, а новината бе оповестена от щастливия татко. Ден по-късно Бурак и Фахрие напуснаха болницата с бебето, като се прибраха у дома. Актрисата споделя, че се чувства много добре и предпочита да се възстанови след преживяното в семейна обстановка.

"Каран чакаше с нетърпение раждането. Той питаше за братчето си всеки ден. Няма да крием бебето от хората, но със сигурност първите 40 дни ще спазим традицията и няма да го показваме навън", споделят двамата родители. А на въпросите за ръста и теглото на мъника, Бурак дори се пошегува. "Висок е колкото мен, толкова и тежи. Много съм щастлив, че най-после имаме още едно бебе в семейството", каза актьорът.