март 28, 2024

Честито! Джино Бианкалана чака бебе (Бившият на Джена става татко на момиченце – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/chestito-dzhino-biankalana-chaka-bebe-bivshiyat-na-dzhena-stava-tatko-na-momichence-video/166659 Kliuki.net
Честито! Джино Бианкалана чака бебе (Бившият на Джена става татко на момиченце – Видео)

Джино Бианкалана ще става баща, узна Kliuki.net.

Бившият на чалгаджийката Джена сам обяви щастливата вест, че очаква момиченце. Майка на бебето му е докторката Кристиана Канева, с която се запознаха именно по време на възстановяването му след катастрофа с мотор, която едва не му отне живота.

Новината за бебето идва доста изненадващо, тъй като двамата до момента по никакъв начин не показваха, че ще стават родители.

Най-вероятно са криели от суеверие. Сега обаче Бианкалана обяви новината в типичния за него доста помпозен стил – с балони, лимузини и специален розов дим, който издаде пола на бебето,

Джино пусна видео, в което двамата седят пред къщата му в Чикаго, а на улицата отпред луксозно возило пуска розов дим. Малко след това Джино пада на колене и предлага брак на Кристина.

Очевидно двукратният победител във ВИП Брадър е загърбил окончателно връзката си с Джена. С която уж много се обичаха, но се разделиха изненадващо. Той и до ден днешен отказва да говори за нея, а самата пайнерка побърза да се хване с Малкия Канар, за когото се омъжи и му роди две деца.

И също категорично отказва да споменава името на бившия си.