март 29, 2024

Цирк на финала на Ергенът! Злобата Виктория Капитонова залива Алекс с вино, след като Виктор избира нея (Вижте какво точно се случва)

https://kliuki.net/kliuki/cirk-na-finala-na-ergenat-zlobata-viktoriya-kapitonova-zaliva-aleks-s-vino-sled-kato-viktor-izbira-neya-vizhte-kakvo-tochno-se-sluchva/166073 Kliuki.net
Цирк на финала на Ергенът! Злобата Виктория Капитонова залива Алекс с вино, след като Виктор избира нея (Вижте какво точно се случва)

Жесток цирк се разиграва на финала на Ергенът, узна Kliuki.net.

Виктор очаквано избира Алекс на финала, след като са останали само тя и Виктория Капитонова. Която стана пословична със злобата и завистта си. Именно тях тя не успява да сдържи и на финала на предаването, когато най-омразната й съперничка я побеждава. [caption id="attachment_193277" align="aligncenter" width="350"]виктория капитонова алекс ергенът Колаж: Клюки.нет[/caption] И в яда си излива чаша вино в лицето на психоложката. Това поне твърди жена, която казва, че е козметичката на Александра и самата тя й е разказала какво е станало. Ситуацията става още по-интересна, след като психоложката се отказва от победата си и си тръгва. Причината – Виктор не я е защитил и не е направил нищо след грозното поведение на Капитонова. Така всъщност рускинята се урежда с победата, макар грам да не я заслужава. "Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка  на мойта козметичка и тя й е разказала", гласи коментарът.