май 03, 2024

Цветелина Грахич краде пари от Слави

https://kliuki.net/kliuki/cvetelina-grahich-krade-pari-ot-slavi/144649 Kliuki.net
Цветелина Грахич краде пари от Слави

Цветелина Грахич е на път да изхвърчи от шоуто заради новото си гадже

Цветелина Грахич краде пари от Слави! Беквокалистката на "Шоуто на Слави" все по-често се опитвала да си урежда участия на черно, за да не й се налага да плаща процент от хонорара си на Дългия, който е и неин продуцент. На изпълнителката никак не й се нравел факта, че трябва да се отчита пред шефа си и да му дава пари за изявите си, както е описано в договора й.

[caption id="attachment_80116" align="alignleft" width="300"]Цветелина Грахич може да изхвърчи от Шоуто на Слави Цветелина Грахич може да изхвърчи от Шоуто на Слави[/caption]

Затова Цветелина Грахич започнала да си заработва сама като пее по кръчми без да счита за нужно да уведоми шоумена. Решението й било допълнително насърчавано и от новото й гадже - ромския певец Кристиян Шаламанов. Самият той е кръчмарски музикант и допълнително подкокоросвал половинката си да пее с него, без да се съобразява с договори и продуценти.

Естествено, шашмата й не останала скрита от Слави, който няколко пъти изловил Цветелина Грахич "в крачка" - по време на нерегламентирано изпълнение. Певицата се опитала да се оправдае, че просто е грабнала микрофона импулсивно, за да се повесели, а не да пее срещу заплащане, научиха от hotarena.net. Обиграният в шоубизнеса водещ обаче набързо надушил лъжата на подопечната си.

И сега обмисля съответните санкции. Хора от екипа на шоуто издават, че е много вероятно Цветелина Грахич да изхвърчи на улицата заради поредното си провинение.