март 29, 2024

Цветелина Грахич с ново тайнствено гадже! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/cvetelina-grahich-s-novo-taynstveno-gadzhe-snimki/143103 Kliuki.net
Цветелина Грахич с ново тайнствено гадже! (СНИМКИ)

Цветелина Грахич е лудо влюбена и щастливецът със сигурност не е баскитаристът на Слави - Годжи

[caption id="attachment_65663" align="alignleft" width="300"]Цветелина Грахич Цветелина Грахич с ново гадже[/caption]

Цветелина Грахич има ново гадже, видя само Kliuki.net. Докато други недобре осведомени светски медии побързаха да свържат Грахич в интимна връзка с Георги Милчев-Годжи, единствено Kliuki.net успя да се добере да истината.

Досега беквокалистката на Слави Трифонов пазеше в тайна факта, че си има гадже. Нещо повече – тя се опитваше да заблуди медиите, че има вземане-даване с Годжи, като подаваше лъжлива информация на медиите под формата на коментари от анонимни източници.

От снимките, на които попаднахме обаче едно е ясно – Цветелина Грахич е лудо влюбена и щастливецът със сигурност не е баскитаристът. Кое е момчето от снимките, засега остава мистерия.

Сигурно е обаче, че Цветелина Грахич има връзка с него и това личи и от коментарите на нейни приятели под снимките: „Браво, страхотна двойка сте“, „Много си отивате“, „Еее, Цвети, най-накрая се престраши да го покажеш“.

Защо Цветелина Грахич пазеше в тайна гаджето си досега, не е ясно. Жълтите медии я свързваха с кого ли не от екипа на „Шоуто на Слави“. Според слуховете босненката е минала през половината Ку-ку бенд, като дори в определен период топлела леглото на шефа си Слави Трифонов. Медиен трик ли са били тези клюки, не е ясно, но Kliuki.net определено я хвана в крачка.

[gallery link="file" ids="65665,65666,65667"]