април 16, 2024

Цвети Грахич потъна вдън земя в ефир – Слави я разкъса за визията й!

https://kliuki.net/kliuki/cveti-grahich-potana-vdan-zemya-v-efir-slavi-ya-razkasa-za-viziyata-y/142626 Kliuki.net
Цвети Грахич потъна вдън земя в ефир – Слави я разкъса за визията й!

Цвети Грахич буквално потъна вдън земя в ефир заради Слави

Цвети Грахич се изчерви и изпоти, защото Слави я направи на две стотинки пред цяла България, видя Kliuki.net!

Сцената се разигра по време на гостуването на Алисия в шоуто. Цвети Грахич си стоеше мълчаливо в бенда, когато изведнъж Слави Трифонов започна да се заяжда с нея пред звездата на дивана.

[caption id="attachment_61978" align="alignright" width="300"]Цвети Грахич потъна вдън земя в ефир - Слави се отнесе доста грубо с нея заради визията й Цвети Грахич потъна вдън земя в ефир - Слави се отнесе доста грубо с нея заради визията й[/caption]

Той подчерта, че в екипа си имали човек, който всеки ден си татуирал новия вестник, имайки предвид точно Цвети Грахич. Дългия не спести нито името й, нито критиките към нея относно визията й.

Грубостта му мина всякакви граници, обсъждат го зрителите в мрежата. „Не беше нужно да го прави точно пред Алисия, дори тя самата се почувства неудобно, а какво остава за Цвети Грахич…”, изригнаха потребители.

Слави Трифонов въобще не се усети, че унижава певицата си и допълни, че горната й устна също била много интересна. Това беше в отговор на Алисия, че намира прическата й за особено нестандартна.

Водещият всъщност порица Цвети Грахич, че си е сложила силикон, но го направи в свой стил: „Изведнъж ти стана много голяма, все едно си пила боза и си забравила да си обършеш горната устна!”. Цвети Грахич буквално потъна вдън земя и плахо го попита какво има против, но никой не й даде думата и тя пак се сви в ъгъла.

Алисия се чудеше как да защити Цвети Грахич и напомни на Слави, че тя все пак е артист и сигурно желае да изпъкне по този атрактивен начин (виж във видеото ТУК).

За пореден път Слави предизвика гняв във виртуала с поведението си, а негова жертва се оказа Цвети Грахич.