май 31, 2023

Цвети Пиронкова конкурира Джена за сватба на годината (Подробности за венчавката на тенисистката)

https://kliuki.net/kliuki/cveti-pironkova-konkurira-dzhena-za-svatba-na-godinata-podrobnosti-za-venchavkata-na-tenisistkata/149699 Kliuki.net
Цвети Пиронкова конкурира Джена за сватба на годината (Подробности за венчавката на тенисистката)

Цвети Пиронкова е в трескава подготовка на грандиозна сватба, която ще се конкурира с тази на Джена за приза "Венчавка на годината".

Най-добрата родна тенисистка Цвети Пиронкова най-накрая ще мине под венчилото с дългогодишния си приятел Михаил Мирчев. Причината за отлагането досега все беше натовареният й график, изпълнен с тренировки и турнири. Като бивш спортист, годеникът й проявяваше разбиране и никога не я е притискал, но сега двамата са решени да не отлагат повече. Между състезанията и подготовката за тях, Цвети Пиронкова трудно намира време да се занимава и с подготовката за сватбата и затова е оставила повече подробности в ръцете на специалисти, но иска да се забелязва и нейния почерк. Мястото и датата са насрочени, но засега се пазят в пълна тайна. Очаква се обаче събитието да се проведе в промеждутъка между турнира "Уимбълдън" и олимпиадата в Рио. Тенисистката е помолила своите около 120 гости, които вече са получили поканите си, да спазват дискретност. По брой на гостите сватбата на Цвети няма да бие тази на Джена, но пък на нея се очакват доста приятни изненади. Със сигурност ще се мине и с по-малко жива музика и без кръшни танци, както и с минимум ВИП гости, защото Пиронкова иска сватба за близките и роднините си, а не да прави показни демонстрации. Все пак в списъка с гостите се откроява Григор Димитров, но присъствието му все още е с въпросителна, както и това дали ще дойде с любимата си Никол Шерцингер, пише hotarena.net. Тенисистката си е наумила да очарова поканените предимно с изискана кухня, като за целта ще се довери на изкусни готвачи, които да накарат гостите да си оближат пръстите. Самата Цвети Пиронкова пък смята да смае гостите си не с една, а с две рокли. Първата ще е на известен италиански дизайнер, а втората - на София Борисова. На подписването в гражданското тя иска да бъде със семпла визия, но за църковната венчавка и тържеството след нея ще се преобрази в истинска принцеса. Така постъпи и Джена, като дори не показа с какви дрехи е подписала. [caption id="attachment_111792" align="aligncenter" width="300"]Цвети Пиронкова и бъдещият й съпруг Михаил Цвети Пиронкова и бъдещият й съпруг Михаил[/caption] За разлика от фолк певицата и Наско Стоев, които в момента са на меден месец на някоя екзотична дестинация, тенисистката няма да може да си позволи подобна глезотия. Не, не от финансова гледна точка, а заради множество професионални ангажименти. Цвети Пиронкова е в трескава подготовка за олипмийските игри и вероятно романтичната почивка ще бъде отложена за след тях.