септември 24, 2023

Цвети Стоянова се татуира като пънкарка (Гимнастичката скъса с имиджа на добро момиче – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/cveti-stoyanova-se-tatuira-kato-pankarka-gimnastichkata-skasa-s-imidzha-na-dobro-momiche-snimki/166519 Kliuki.net
Цвети Стоянова се татуира като пънкарка (Гимнастичката скъса с имиджа на добро момиче – Снимки)

Цвети Стоянова окончателно отсвири миналото си на добро момиче

Една от най-стриктните ни и изпълнителни гимнастички решително е отворила нова страница в живота си. След като беше на прага между живота и смъртта, скачайки от терасата на семейния апартамент, тя окончателно зачеркна миналото си. Балабар с хората, на които държеше преди инцидента, явно е дошъл и моментът за нови изжвявания. В случая Цвети Стоянова залитна по нещо вече традиционно по нашите ширини – татуировките.

Именно татусите започват да ѝ стават заплашително много, при това на различни части от тялото. Най-новата приумица на гимнастичката е нестандартна татуировка на лявата ръка, където всеки пръст е “със собствено мнение”. Символите, нащавени по кожата ѝ, били специално подбрани след дълго обмисляне. Така, балабар със старите си татуси, Цвети Стоянова се превърна в една от многото.

Имиджът ѝ на добро момиче вече остана в миналото. Както изглежда, на ред са татуировките, а може би много скоро – и пиърсингът. Стайлингът, с който пък грацията лъсна в Инстаграм, напомня една друга епоха, в която пънкът беше хит. Доколко залитането ѝ по подобен тип излъчване е временно явление, все още е рано да се каже. Но по всичко личи, че тя тотално е приключила с миналото си и с хората в него.