април 19, 2024

Да не избяга! Джулиана Гани върза гаджето с бебе (Снимки + скандални откровения)

https://kliuki.net/kliuki/da-ne-izbyaga-dzhuliana-gani-varza-gadzheto-s-bebe-snimki-skandalni-otkroveniya/167026 Kliuki.net
Да не избяга! Джулиана Гани върза гаджето с бебе (Снимки + скандални откровения)

Джулиана Гани никак не се мотае в мятането на окови

След извънредната импровизирана “сватба”, която наистина излезе пиар, се оказа, че “бързането” е било повече от необходимо. И макар от доста време в публичното пространство да се говореше за бебе, вече дойде и моментът Джулката да си признае всичко. Така новината на деня се оказа именно второто дете на Джулиана Гани. Тя бе запечатана и с кадри в Инстаграм, където чудесно се вижда оформения ѝ бременен корем. Моделката върза важното си съобщение с Кръстовден като момент, в който небето се отваря и стават чудеса. Освен това акцентира и на трудния си период миналата година по същото време, срещата с Теодор и най-ценното в отношенията им.

Очаква се бебето да се роди в началото на следващата година. Все още щастливите родители не са мислили как ще го кръстят. Едно е ясно обаче – няма да е Джулиана, ако е момиче, и Теодор, ако е момче. Бременността на Гани протича леко и до момента е качила само 1,8 кг. На всичкото отгоре проявява и някои странности – например постоянно да яде пъпеш.

И наред с тази принципно прекрасна новина по-обиграните в занаята не спират да се чудят – не са ли уж сватбата и наистина реалното бебе типичното връзване? Да му мисли Теодор! Все пак най-сигурният начин да не избяга от Джули, явно е дете. Честито!