юни 24, 2024

Данчо от Фермата окончателно зашлеви годеницата си, обясни се в любов на Даяна (Тя пък се усуква на Петър - Всичко за цирка)

https://kliuki.net/kliuki/dancho-ot-fermata-okonchatelno-zashlevi-godenicata-si-obyasni-se-v-lyubov-na-dayana-tya-pak-se-usukva-na-petar-vsichko-za-cirka/161861 Kliuki.net
Данчо от Фермата окончателно зашлеви годеницата си, обясни се в любов на Даяна (Тя пък се усуква на Петър - Всичко за цирка)

Данчо от Фермата вече не крие чувствата си към Даяна Ханджиева, тя го отсвири

Фокусникът Данчо от риалитито „Фермата“ отново заби нож в гърба на годеницата си, певицата Камелия Ноева. След като през сълзи се извини на любимата си за горещия си флирт с актрисата Даяна Ханджиева и обеща повече да не поглежда встрани, илюзионистът рязко се отметна и сипа още сол в раната на половинката си. [caption id="attachment_173750" align="aligncenter" width="300"]Данчо от Фермата Даняна Камелия Колаж: Клюки.нет[/caption] „Даяна, ти за мен си перфектната жена, мечта, която съдбата ми изпрати. Харесвам те просто такава, каквато си! Заради голямото ти сърце, заради аурата, която блести около теб, заради усмивката ти!“, развълнува се фокусникът пред останалите участници в шоуто, без да се притеснява, че годеница му го гледа от тв екрана вкъщи. „Данчо яко е глътнал плувката, направо с кордата!“, коментира пилотът Петър публичното любовно излияние. Габровският магьосник направи признанието по време на предизвикателството „Перфектната жена/Перфектният мъж“, в което риалити героите трябваше да опишат идеалния си партньор като използват външните белези и вътрешните качества на участниците в шоуто. Самата Даяна обаче не върна жеста на Данчо. Актрисата обяви, че за нея съвършеният мъж има прическата и устните на фокусника, сините очи на президентския гвардеец Калоян и мускулестото тяло на пилота Петър, пише hotnews.bg.