април 27, 2024

Даниел Пеев – Дънди спи само с красавици

Не страда от липса на самочувствие заради това, че няма типичната визия на секссимвол

https://kliuki.net/kliuki/daniel-peev-dandi-spi-samo-s-krasavici/220216 Kliuki.net
Даниел Пеев – Дънди спи само с красавици

Актьорът Даниел Пеев – Дънди, се оказа скрита лимонка. Вечно ухиленият актьор, познат на зрителите от сериала на bTV „Съни бийч“, както и като един от състезателите в „Денсинг старс“, не дава вид на неустоим прелъстител, какъвто е всъщност.

Екранният Жоро от комедийната поредица люби само красавици, които успява да омае с увереност и чувства за хумор.

 

Макар Дънди, както всички го наричат да няма типичната визия на секссимвол, самочувствието му далеч не страда от това. В гилдията се носи мълвата, че той винаги е печелил симпатиите на дамите, които ухажва, с умението си да ги предразполага към разговори. Освен бил това и доста забавен – разсмивал ги с оригинални шеги.

 

За разлика от мнозина обаче, Дънди не използвал заучени фрази или стандартни въпроси, щом хареса някоя красавица, а вкарвал индивидуален подход. Дебеланкото успявал да го приложи благодарение на умението си да „разчита“ дамите. Освен всичко друго, той бил и доста креативен, когато свалял дамите. Не само се отличава като кулинар, а е веселяк и позитивен човек, което се харесва от нежния пол.

Той не само умее да танцува, както се вижда в „Денсинг старс“, а и пее добре – през 2019 г. впечатли зрители и жури с възможностите си в „Гласът на България“.

 

Голяма част от качествата, които проявява не само в професията, а и в реалния живот, Дънди научил от Стефан Данаилов, чийто клас завършил в НАТФИЗ. Именно от Мастъра екранният Жоро научил да има самочувствие на сцената и да уважава всички – от колегите си до чистачките и да не се звездее.

 

Варненецът е сред малцината щастливци в гилдията, на които никога не се е налагало да се занимават с друго, за да се издържат. Вярва, че чрез хумора може да се оправят сериозни проблеми, както и да се отправят дълбоки послания.

Източник: Уикенд