декември 04, 2023

Даниел Петканов проговори за зависимостта си от самозадоволяване

https://kliuki.net/kliuki/daniel-petkanov-progovori-za-zavisimostta-si-ot-samozadovolyavane/167058 Kliuki.net
Даниел Петканов проговори за зависимостта си от самозадоволяване

Твърди, че вече усеща първите ефекти от въздържанието
Инфлуенсърът Даниел Петканов се похвали с новия рекорд, който е поставил – не е мастурбирал и не е гледал филми за възрастни повече от 100 дни, което за него си е невероятно постижение.

Във видео Петканов говори искрено и научно за самозадоволяването и пожъна такъв успех, че за броени часове се превърна в новата Наталия Кобилкина, но за мъжете.
Краткото клипче, в което споделя опит и ценна информация събра над 26 хиляди гледания за раз време. Не е изключено в скоро време да започне да се изявява като секс гуру за господата..

Тази тема явно е доста наболяла, след като десетки мъже се включиха с коментари, въпроси и поздравления за смисленото видео. Някои от тях дори споделиха за личните си битки с тази зависимост и гледането на филми за възрастни.
Дискусията по темата тепърва се разраства, а Даниел Петканов си е поставил амбициозната цел да изкара без самозадоволяване 6 месеца или дори година.

Той признава, че бил зависим до такава степен от самозадоволяването, че вечер не можел да заспи преди този ритуал, без оглед на това дали е бил преди това интимен с жена си или не. Преди време в „Шоуто на Цитиридис“ той призна, че си е посегнал още в първата нощ, след като с бившата му вече жена Алекс Богданска се подложили на ринопластика.

Алекс Богданска, която спяла до него се събудила стресната от вибрациите на леглото. Притеснила се, защото си помислила, че Петканов е получил гърч. И през ум не й минало, че се приспива по обичайния начин, тъй като лекарят изрично ги предупредил да се въздържат.

Макар тази тема да не табу, малцина биха могли да я обсъждат просто ей така, още повече с непознати. Даниел Петканов обаче е категоричен, че нищо човешко не му е чуждо. Твърди, че се задоволявал още в детската градина, след като всички останали деца заспели. Смята го за вроден инстинкт, доставящ му удоволствие. Като тийнейджър добавил и филмите за възрастни – първо на видеокасети, след това на компютърни дискове, а накрая преминал и към сайтовете.

Преди време погледнал на това си занимание като проблем и решил да сложи край, но издържал едва 11 дни. Отбелязва, че причината не била, защото се пречупил психически, а защото се стигнало до т.нар. „ефект на сините топки“. Казано с други думи рядката еякулация създава напрежение, което създава сериозен дискомфорт.

Така отново се върнал към стария си навик и то три поредни пъти след няколкодневното въздържание.
Година по-късно направил втори опит за въздържание, когато успял да стигне до 34 дни. Въздържанието му било подпомогнато от две приложения, които съдържат мотивационни мисли и снимки.
Следващите му опити за въздържание от двата „порока“ варирали между 20 и 40 дни.
Петканов изтъква, че интимната близост осигурява най-голяма доза допамин.

След рекордно дългото му въздържание, Даниел Петканов споделя, е вече вижда и ефекта от него – повишило се е не само самочувствието му, а и желанието му да общува с жени.
Източник: Уикенд