September 08, 2024

Дъно! Дениз Хайрула рекламира играчки за възрастни (Вижте излагацията)

https://kliuki.net/kliuki/dano-deniz-hayrula-reklamira-igrachki-za-vazrastni-vizhte-izlagaciyata/166454 Kliuki.net
Дъно! Дениз Хайрула рекламира играчки за възрастни (Вижте излагацията)

Дениз Хайрула лъсна в реклама за… вибратори, видя Kliuki.net.

Плеймейтката си няма спонсор в момента и очевидно е готова да приема всякакви предложения, само и само да закърпи финансовото си положение.

Бившата на Христо Сираков рекламира в новия си профил в социалните мрежи… вибратори! Тя се изтипоса на снимка с новата си играчка и обяви безсрамно, че няма търпение да се забавлява с нея.

Оказа се, че Дениз, освен, че се снима в сайтове за възрастни, си изкарва парите след "Ергенът" и с реклами на такива. Тя рекламира различни секс играчки, за което й се плаща. Освен това, получава и безплатни бройки на рекламираните продукти, които може да ползва с удоволствие. 

"Аз съм готова за забавления с новата ми играчка", пише Дениз в инстаграм и споделя специален код за отстъпка за всички други жени, които искат да се възползват от новото бижу в стимулирането на женския полов орган.

Друг е въпросът, че профилът на плеймейтката бива следван и от тийнейджърки и ученички. Въобще, все момичета на крехка възраст, на които им е рано да се възползват от играчките, промотирани усърдно от идолката им. Но кой ли го интересува това, щом става въпрос за пари…