май 28, 2024

Дарина на Георги е принцеска – ето как я гледат (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/darina-na-georgi-e-princeska-eto-kak-ya-gledat-snimki/143722 Kliuki.net
Дарина на Георги е принцеска – ето как я гледат (СНИМКИ)

Дарина на Георги Стоянов от Къртицата е малка принцеска, гледат я добре, а сега ще си има и мечтаното пони

Дарина на Георги Стоянов от Къртицата е едно щастливо дете, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_70997" align="alignright" width="300"]Дарина на Георги Дарина на Георги Стоянов от Къртицата е принцеска, ето как я гледат[/caption]

Вече ви показахме малката чаровница в снимки. Дарина на Георги е наследила красивата усмивка от татко си, който стана победител в риалитито.

Сега той ще изпълни една от най-големите й мечти – да си има собствено пони. Георги дори не се замисли, когато го попитаха какво ще направи с парите от Къртицата.

[caption id="attachment_70998" align="alignleft" width="300"]Дарина на Георги Дарина на Георги я водят на екскурзии и почивки[/caption]

И доскоро Дари са я водили из места, където има всички удобства, а тя е свикнала да бъде изключително обгрижвана и глезена.

Дарина на Георги ще лети от радост, защото тя самата е станала причина той да влезе в Базата. Дъщерята на ММА боеца настоявала той да се яви на кастинга, а накрая той не само, че беше избран, но и оцеля до финала.

Последва неочаквана развръзка, а Георги грабна наградата в Къртицата. Момиченцето му до последно стискаше палци в мрежата и търсеше подкрепа сред своите приятели. Когато настъпи заветният миг тя изрази задоволството си и не можеше място да си намери от вълнение.

Дарина на Георги се гордее с баща си, въпреки че той събра доста негативни коментари покрай участието си в Къртицата. Беше груб на моменти, скачаше и заплашваше дамите, а това не се хареса особено на публиката.

Въпреки това, други пък оцениха неговото спонтанно поведение и естествени реакции.

Като родител, той няма от какво да се срамува – вижте сами как я гледат Дарина на Георги!

[gallery link="file" ids="70999,71000,71001"]