юни 23, 2024

Дъщерята на Брук Шйлдс стана абитуриентка (18-годишната девойка се издокара в нежна рокля-бюстие – Снимки)

Красавицата Гриър завърши средното си училище

https://kliuki.net/kliuki/dashteryata-na-bruk-shylds-stana-abiturientka-18-godishnata-devoyka-se-izdokara-v-nezhna-roklya-byustie-snimki/224895 Kliuki.net
Дъщерята на Брук Шйлдс стана абитуриентка (18-годишната девойка се издокара в нежна рокля-бюстие – Снимки)

Звездата от филма "Синята лагуна" и американският сценарист, режисьор и продуцент Крис Хенчи имат две дъщери: Роуан е родена през 2003 г., а Гриър - през 2006 г. Дъщерите на актрисата водят непубличен начин на живот, но в деня на дипломирането си от частно училище в Ню Йорк Гриър все пак беше уловена от папараците.

Момичето избра елегантна визия. Тя се издокара със стилна рокля-бюстие в цвят слонова кост, много наподобяваща на булчинска рокля. Облеклото с корсет и широка пола подчертаваше фигурата на Гриър.

Червенокосото момиче остави косата си пусната, стилизирайки я на меки вълни. Тя предпочете фин грим с акцент върху естествената й привлекателност. Гриър държеше романтичен букет.

Брук носеше миди рокля на тъмно райе с волани и буфон  ръкави. Визията на звездата беше завършена със сатенени обувки на нисък ток и слънчеви очила. Актрисата грееше от щастие до дъщеря си.

Майка и дъщеря събраха погледите на присъстващите и толкова си приличаха, че някой непознат можеше да си помисли, че двете момичета са сестри. Само, че 59-годишната актриса изглеждаше с визия подходяща за годините й и изпращачите на абитуриентите останаха възхитени от тези красавици в комплект.

Източник: Космо.ру