март 28, 2024

Даяна Ханджиева попари мераците на Данчо във Фермата: Искам да сме само приятели! (Вижте как му завъртя главата и после се изметна)

https://kliuki.net/kliuki/dayana-handzhieva-popari-meracite-na-dancho-vav-fermata-iskam-da-sme-samo-priyateli-vizhte-kak-mu-zavartya-glavata-i-posle-se-izmetna/161756 Kliuki.net
Даяна Ханджиева попари мераците на Данчо във Фермата: Искам да сме само приятели! (Вижте как му завъртя главата и после се изметна)

Даяна Ханджиева даваше аванси на Данчо, а после се изметна

Любовчията от "Фермата" - фокусникът Данчо бе попарен от актрисата Даяна Ханджиева в поредното издание на риалитито. Похотливата дама буквално разлюля илюзиите му, че между тях би могло да има нещо сериозно. "С теб се чувствам щастлива, свободна и лека, но между нас няма да се получи нищо повече! Искам да сме само приятели!“, категорично отсече Ханджиева, с което смрази Ромеото, който влезе във формата сериозно обвързан, а сега излиза, че от флирта му няма да излезе нищо повече. [caption id="attachment_173241" align="aligncenter" width="300"]Даяна Ханджиева и Данчо от Фермата Снимка: бТВ[/caption] Звездата от "Скъпи наследници" го отсвири малко след като той пожела да се срещне в стопанството си с годеницата си, с която има връзка от седем години, но вече не се чувства щастлив. Очаква се певицата Камелия Ноева да влезе в стопанството и така двамата да се изяснят. Най-вероятно това ще се превърне в публичната им раздяла, защото илюзиониста не скри надеждите си за бъдеще с Даяна, въпреки че тя му даде своето категорично "Не". "Като излезем навън ще направя всичко възможно да бъдем повече от приятели. Ти си жена мечта! Възхищавам ти се колко си красива, интелигентна и възпитана. Чувствам се страшно зареден само като те видя как се усмихваш!“, реди суперлативи към участничката той, пише hotnews.bg.