юни 03, 2023

Даяна Ханджиева се събра с бившия си (След флиртовете във Фермата, актрисата се върна при баскетболиста Крис - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/dayana-handzhieva-se-sabra-s-bivshiya-si-sled-flirtovete-vav-fermata-aktrisata-se-varna-pri-basketbolista-kris-podrobnosti/162401 Kliuki.net
Даяна Ханджиева се събра с бившия си (След флиртовете във Фермата, актрисата се върна при баскетболиста Крис - Подробности)

Даяна Ханджиева отново е с баскетболиста, заради когото влезе във Фермата

Участници в предаването „Фермата“ погазиха мерките срещу коронавируса. Те се събраха на парти, а от качените снимки в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от 15 човека. Фермерите са истински щастливи. На веселбата е и актрисата Даяна Ханджиева, която беше звезда в последния сезон на предаването. Тя явно пак се е събрала с дългогодишният си приятел - баскетболистът Кристиян Ставрев. Той също е присъствал на партито им, което значи, че са оправили отношенията си. [caption id="attachment_176370" align="aligncenter" width="290"]Даяна Ханджиева гадже Снимка: Инстаграм[/caption] Групата си прекарва повече от добре, като голяма част от участниците присъстват с половинките си. Мария е с нейния съпруг Динко, до Боби е неговата жена, а до Даяна баскетболистът Кристиян Ставрев, заради когото тя влезе в предаването, за да избяга от сложните отношения във връзката им. Докато беше в шоуто Даяна успя да замае главата на фокусното Йордан Белев, който влезе сгоден, а в края на предаването бе привлечена и от пилота Петър, с когото имаха кратък любовен роман. На събирането прави впечатление, че липсват Петър и Антония, за които се заговорим, че са станали двойка, тъй като започнаха да се изявяват заедно в социалните мрежи. Техни общи снимки потвърждава това, писа „България Днес“.