март 29, 2024

Даяна от "Фермата" разкри: С Камелия на Данчо сме приятелки! (Още откровения)

https://kliuki.net/kliuki/dayana-ot-fermata-razkri-s-kameliya-na-dancho-sme-priyatelki-oshte-otkroveniya/162172 Kliuki.net
Даяна от "Фермата" разкри: С Камелия на Данчо сме приятелки! (Още откровения)

Пълен обрат в отношенията на съблазнителната актриса и годеницата на Данчо

Даяна от "Фермата” след края на шоуто призна какъв обрат е настъпил в отношенията й с Камелия. Която бе годеница на габровския фокусник Йордан Белев. Който остана без половинката си и без жената, по която си загуби акъла във риалити формата. Красавицата от „Скъпи наследници”  дотолкова завъртя главата на Дани, че той забрави, че е сгоден и навън има жена, която го чака. А Камелия Ноева успя да запази достойнството си и му върна пръстена. [caption id="attachment_175219" align="aligncenter" width="420"]Даяна от "Фермата" разкри: С Камелия на Данчо сме приятелки! (Още откровения) Даяна от "Фермата"
Снимка: Инстаграм[/caption] В интервю за столичен вестник Ханджиева казва: „Бившата годеница на Дани е много интелигентна жена. Адмирирам я, че въпреки първоначалния шок, тя осъзна позитивите на ситуацията и успя да се възползва от тях.” Ханджиева добавя още, че с Камелия са станали приятелки, чуват се често и отношенията им за изгладени:”Никой не изпитва омраза към другия”. След като отпадна на крачка от финала Даяна споделя още, че зрителите не са видели всичко. Показано е само малка част от това което се случва  през цялото време. Затова зрителите са били заблудени относно истинските й отношения с Белев. Те били по-скоро приятелски. Най-трудно й  било към края когато останала без близки хора и трябвало с Дани  да се държат на дистанция. А той й бил единственият отдушник вътре, и й действал успокоително, предават от Хотнюз.