април 18, 2024

Дефектни ски довели до трагедията с Михаел Шумахер?

https://kliuki.net/kliuki/defektni-ski-doveli-do-tragediyata-s-mihael-shumaher/142125 Kliuki.net
Дефектни ски довели до трагедията с Михаел Шумахер?

Разследващите инцидента се съмняват във фирмата, от която Шуми наел ските си

Вече трети ден трагедията с Михаел Шумахер е тема номер едно във всички медии. Легендарният пилот от Формула 1 се бори за живота след ужасяващо падане в зимен курорт във френските Алпи. И докато феновете в цял свят се молят за оцеляването на любимеца си, от полицията продължават да разследват нелепия инцидент.

[caption id="attachment_58462" align="alignleft" width="300"]Има вероятност ските на Михаел Шумахер да са били дефектни Има вероятност ските на Михаел Шумахер да са били дефектни[/caption]

Техни източници разкриват, че има вероятност падането на Шуми да не е резултат от нелепо стечение на обстоятелствата, научиха от немския вестник "Билд". Оказа се, че бившият пилот е използвал ски под наем за фаталното спускане.

Униформените вече са ги иззели, тъй като се съмняват, че е възможно да са дефектни и именно това да е причинило падането на Шумахер, който е известен с факта, че от години практикува зимния спорт.

"Има вероятност човешка небрежност да е довела до трагедията", издават органите на реда, цитирани от Daily Mail. Ако съмненията им се потвърдят, то фирмата, от която Шуми е наел ските, ще претърпи доста сериозни последствия заради небрежността си, издават запознати.

Припомняме ви, че Михаел Шумахер е в кома от неделя, когато падна лошо върху главата си по време на ски. Шуми се е опитвал да помогне на дъщерята на приятел, която била паднала от ските си.