май 03, 2024

Деми Мур втрещи с двуметров ръст (Вижте как се оля с фотошопа – Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/demi-mur-vtreshti-s-dvumetrov-rast-vizhte-kak-se-olya-s-fotoshopa-snimka/164358 Kliuki.net
Деми Мур втрещи с двуметров ръст (Вижте как се оля с фотошопа – Снимка)

Деми Мур със сигурност не е на 'ти' с фотошопа

Актрисата, която напоследък се изявява само в инстаграм, е решила да придобие и някои полезни умения за работа в социалните мрежи. Наред с цялото съзвездие на Холивуд тя демонстрира висш пилотаж по отношение на използването на фотошоп. Именно фотошопът в случая ѝ изигра лоша шега. Вероятно с най-добри намерения Деми Мур се престара с програмата и на практика се изкара двуметрова. На всичкото отгоре кракът ѝ изглежда плашещо грамаден, при това на фона на значително по-миниатюрния си "събрат". [caption id="attachment_185690" align="aligncenter" width="300"]Деми Мур се превърна във великанка Деми Мур се превърна във великанка
Снимка: Инстаграм[/caption] Е, ако трябва да сме честни, уменията по фотошоп съвсем не са търсени на голямата сцена. Актриси от ранга на Деми Мур обаче би следвало да помислят какъв образ създават за себе си и в социалните мрежи. Изцепката с "нестандартния" ръст и още по-нестандартния крак изуми последователите на звездата в инстаграм. Обикновено тя е по-обрана в своите изяви в мрежата, но от време на време все пак намира начини да втрещи аудиторията.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

И макар за своите 58 години да демонстрира перфектна форма, все пак понякога е нужно да знаеш къде да спреш. Снимката по бански разкри радостта на актрисата от последните слънчеви лъчи на лятото. Мур блажено се забавлява на яхта или на луксозна моторна лодка, коментира още tialoto.bg. Цялостният ѝ образ показва само едно – тя съвсем не се смята за застаряваща лелка. Разбира се, фигурата ѝ го доказва безспорно. Фотошоп издънката обаче все пак показва известна доза несигурност. Въпреки че Деми не се депресира от старостта, заигравката ѝ с програми за хубост е доста учудваща. Широката аудитория побърза да се подмаже на идолката си, но за набитото око грамадните размери бяха очевиден проблем. Е, да се надяваме, че банският от последната линия, която рекламира семейството, е смекчил трагичните напъни на модела си да изглежда по-висок.