декември 09, 2023

Дени Лазаро извая супер прелестно тяло – виж промяната след смяна на пола!

https://kliuki.net/kliuki/deni-lazaro-izvaya-super-prelestno-tyalo-vizh-promyanata-sled-smyana-na-pola/142554 Kliuki.net
Дени Лазаро извая супер прелестно тяло – виж промяната след смяна на пола!

Дени Лазаро успя да извая супер прелестно тяло – вече никой не може да познае, че тя е със сменен пол

Дени Лазаро извая супер прелестно тяло след смяната на пола си, видя Kliuki.net!

Бившият фолк певец Денис отдавна се е превърнал във фаталната жена.

[caption id="attachment_61449" align="alignright" width="300"]Дени Лазаро извая прелестно тяло след смяната на пола Дени Лазаро извая прелестно тяло след смяната на пола[/caption]

Русата коса, силиконът и корекциите по лицето се оказаха успешни и днес Дени Лазаро работи само по физическата си форма.

Новоизлюпилата се дама споделя, че постига отлични резултати с помощта на своя диетолог и усърдни фитнес тренировки.

Снимките са красноречиви. На тях Дени Лазаро е в стегнат клин и палаво бельо, което почти не може да прикрие горещите й дадености.

[caption id="attachment_61450" align="alignleft" width="225"]Дени Лазаро постига резултати с фитнес и диета Дени Лазаро постига резултати с фитнес и диета[/caption]

Това е и целта – Дени Лазаро държи да се похвали на околните и на своите приятели, че с желание всичко се постига, а спортът е просто задължителен.

Атрактивната блондинка живее в Гърция, но непрекъснато следи родните звезди и техните изяви. Тя не крие, че харесва доста от тях, сред които е и Николета Лозанова.

Дени Лазаро приема атаките по свой адрес като нещо нормално и никога не влиза в спорове, ако чуе обидни думи. Нежният й и благ характер се цени особено от близките й. Дени Лазаро от малка е искала да бъде дама и отвън, каквато се е чувствала отвътре.

Ето, че сбъдна мечтата си и продължава да работи върху нея. Съвсем скоро Дени Лазаро ще зашеметява с фигура и може да засенчи дори някои известни моделки.

Засега обаче в любовта не й върви особено. Наскоро Дени се оплака, че е предадена и е скъсала с поредния човек, който я е наранил.

Вярваме, че надали ще остане за дълго сама – ето прелестното тяло на Дени Лазаро!